Az a juice, mely finoman, hidegen, lassan kifacsart, nem pedig magas sebességen darabolt, darált, sokkal több tápanyaggal rendelkezik, és sokkal finomabb. A Hurom SST-jének köszönhetően a lé több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaz, gazdagabb ízvilággal karöltve. Az anyacég által szabadalmaztatott SSTŸ egy több, mint 40 éves facsarási és táplálkozási kutatómunka eredménye. Amellett, hogy egy sokkal ízletesebb juice-t szolgálna fel, ez a technológia a levet alacsony hőmérsékleten tartja ezzel megőrizve a vitaminokban dús tápanyagokat.
- Több juice! A különleges, egyedi tervezésű csiga 35%-al több levet sajtol ki az alapanyagokból, mint bármely más készülékkel.
- Még ínycsiklandóbb juice! Kevesebb oxidáció, zéró elszíneződés.
- Egészségesebb juice! Hidegen facsarás megőrzi az alapanyag értékeit – az előnyös enzimektől kezdve a fitonutriensekig.
Táplálkozási előnyök
Az ásványi anyagok és a rostban gazdag gyümölcsök – zöldségek szerepe a rák és egyéb betegségek elkerülésében egyértelmű: a WHO (World Health Organization – Egészségügyi Világszervezet) szerint egy gyümölcsökkel és zöldségekkel teli diéta 2.7 millió életet menthet meg évente! Bár egy kampánya szerint legalább 5 féle gyümölcsöt-zöldséget kell naponta elfogyasztani, ennek kevesen tudnak megfelelni. A facsarással ez a kritérium könnyen megvalósítható, benne a szükséges tápanyagokkal.
A frissen facsart levek antioxidánsban gazdagok: vitaminokkal, antociánokkal, polifenolokkal, kataláz enzimekkel dúsított, ezek és az egyéb tápanyagok segítenek elkerülni a rákos megbetegedéseket és előrelendítik egészségi állapotát. Valójában, mikor Ön Hurommal facsar, több tápanyag kerül szervezetébe, mintha egészben, szilárd formájában megenné az alapanyagokat.
Hogyan használd
A HUROM Slow Juicer-t úgy tervezték, hogy kényelmes és szuper könnyű használatot biztosítson.
Mindenképp olvassa el a használati útmutatót facsarás előtt, de a legjobb eredmény eléréséhez íme néhány tipp:
- Az alapanyagokat kb. 5 cm vastagra darabolja az optimális facsaráshoz.
- Ne tegyen a készülékbe jeget.
- Ne erőltesse bele az alapanyagokat a készülékbe, a nyomót akkor használja, ha elakad.
- Lassú ütemben helyezze be az alapanyagokat, kb. 5 másodpercenként, hagyva, hogy teljes mértékben kifacsarja a készülék.
- Fű- ill. gabonaféle facsarásakor adjon hozzá gyümölcs- vagy zöldségféléket is a legjobb eredmény eléréséhez.
- Csonthéjas gyümölcsöt csak más gyümölccsel, mint az áztatott szójababbal vagy folyadékkal facsarjon.
Felülmúlta az elvárásaimat, a Hurom-HG Evo enzimprés rostszabályozóval, bordó színű termékkel rendkívül elégedett vagyok!
A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Hurom-HG Evo enzimprés rostszabályozóval, bordó színű terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok
Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés
Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?
Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.
A kategóriáját szinte mindig a Biosziget.hu áruházban keresem. Ez a Hurom-HG Evo enzimprés rostszabályozóval, bordó színű mindössze 171500 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.